CALENDER
Iron Foundation op Back on Stage - 04/04 - Bree

Op zaterdag 04 april openen we om 17:30 uur het Back on Stage festival in de sporthal van Bree. Dit zal onze derde passage zijn nadat we in 2014 met de nieuwe bezetting voor het eerst aantraden op dit festival dat rockt voor het goede doel. Om iedereen te stimuleren om op dat vroege uur aanwezig te zijn, verdeelt de band 100 exemplaren van hun cd "Rocking Grandpa's" onder de eerste 100 bezoekers.

Einde seizoensfeest KFC Hamont - 16/05 - Hamont

Om het einde van het seizoen te vieren, feest men bij KFC Hamont op zaterdag 16 mei. Iron Foundation werd gevraagd om het feest van de nodige muzikale input te voorzien. 

Bree Live - Café Reynaert - 07/08 - Bree

Bree Live en Iron Foundation is een traditie aanhet worden. Na eerder 3 keer gespeeld te hebben bij Sportcafé Olympia en 3 keer bij café 't Poortje, snijden we nu (hopelijk) het drieluiik aan bij café Reynaert in het centrum van Bree. Van 21:00 tot 24:00 uur spelen we er ten dans. 

WIE ZIJN WIJ ?

Iron Foundation is een rock- en ambiance die al meegaat sinds 1977. Oprichters Nico Neyens (lead gitaar) en Dirk Hermans (zang) zien zich tegenwoordig bijgestaan door Eobert Verheyen (bas), Luc Pouders (drums), Iso Clijsters (toetsen) en Veerle Schonkeren (zang). 

Het repertoire van de band bestaat uit eigen songs en stevige covers genre Melissa Etheridge, The Rolling Stones, Chuck Berry, Golden Earring, Robert Palmer, Grandfunk Railroad, ZZ Top, Black Crowes en meer van dat fraais. 

In 2017 bracht de band de cd cd Rocking Grandpa's with an attitude uit met daarop 10 eigen songs (te beluisteren op deze website).

contact: Dirk Hermans +32 475 655 847 - dirk@vertelpunt.be

MUSIC

© 2018 by Iron Foundation. Proudly created with Wix.com
This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now